vrijdag 30 mei 2014

Vakantie!!!

Voor ons breekt morgen onze jaarlijkse zomervakantie al aan! In alle vroegte vertrekken we richting het zuiden, nemen de grote veerpont richting het westen en zullen dan twee weken op een heuse farm verblijven in Engelse stijl! We hebben er zin in! Zoonlief heeft al zijn ridderspullen ingepakt, het is immers het land van de kastelen...en wij hebben vooral warme kleding ingepakt. Want helaas zijn de vooruitzichten niet al te mooi...maar niets veranderlijker dan het Britse weer, dus wie weet valt het mee! Over twee weken zijn we terug!

Vorige week zaterdag waren we op de echtpaardag van Kostbaar Vaatwerk. We hebben onze getuigenis gegeven als echtpaar. Ons verhaal verteld, hoe het voor ons beiden geweest is en hoe hoopvol het nu is, dat we uit de put aan het komen zijn. Het was goed om dat te doen. Ook om alles weer even terug te halen. Gek genoeg zie je dan hoe hard we gegroeid zijn.
Het was een goede dag. Een fijne dag zelfs, ook al blijft het pijnlijk om steeds weer nieuwe mensen te ontmoeten die diep in de verslaving zitten, er uit komen of leven met de herinnering eraan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten