vrijdag 14 februari 2014

Ziekenboeg

Ik zou over van alles willen bloggen, er zit van alles in mijn hoofd.
Maar hier thuis is het net zo'n ziekenboeg. Vorige week was dochterlief ziek, afgelopen weekend waren manlief en zoonlief aan de beurt. Zoonlief is nog steeds ziek. Griep, hoesten, benauwdheid, koorts. Hij is behoorlijk afgevallen, de arme schat. En omdat hij al behoorlijk mager is, is hij gisteren flink toegesproken door de huisarts, want als het zo doorging zou hij naar het ziekenhuis moeten voor een infuus en sonde. Dan is het toch fijn dat hij al ruim 4 is, want hij snapte dat heel goed! Dus nu krijgen we er mondjesmaat wat in, maar er gaat wat in! Gelukkig maar, want vannacht was ik aan de beurt. En omdat ik al een tijd last had van holte ontstekingen, toch maar aan de antibiotica. Nu maar hopen dat het snel gaat werken!

Er zijn een heleboel reacties op onze radio uitzending gekomen. Dat was fijn! Bedankt daarvoor! Het onderwerp is behoorlijk actueel, hebben we gemerkt. Veel herkenning, veel moeite en pijn kwamen naar voren in de mails en reacties. Maar ook hoopvolle verhalen van stellen die dit samen overwonnen hebben. En dat is fijn, weten dat er mensen zijn die hier doorheen gekomen zijn. Verhalen van hoop om je aan op te trekken.

Maar voor nu gaat dit blogje vooral over weer gezond worden, met versgeperst sinaasappelsap, veel fruit en groente eten, lekker uitrusten en met zoonlief Rail Away kijken. Door sommigen als een duf programma veroordeelt, maar voor een vierjarige treinofiel is het het einde. :)